SİVAS / GÜRÜN - Gürün Atatürk Ortaokulu

Mrt

60. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında  İlçe Kütüphane Müdürü Yücel DEVECİ ve Okul Müdürümüz Uğur UZUNPINAR'ın organize ettiği "OKUMA ETKİNLİĞİ" 5/A sınıfının katılımıyla Gökpınar Doğal Yaşam Parkında gerçekleştirildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü sebebiyle okulumuzda, Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferini Kutlama Programı düzenlendi. Programımızda günün anlam ve önemini anlatan videolar izlendi. Programımız, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteriler ile devam etti. Program sonunda İstiklal Marşı yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Derslerde de Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü ayrıca işlendi.

Çanakkale'de istiklâli ve istikbali için yekvücut olarak düşmana geçit vermeyen o yeniden diriliş ruhunu ebediyen yaşatacak, temsil ettiği manadan asla vazgeçmeyecek, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Mrt

Okulumuzda, tüm öğrencilerimizin ve personelin katılımlarıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

İlçemizde yapılacak olan " Gürün'ümüzü tanıyalım" konulu bilgi kültür yarışması için okulumuz elemeleri yapıldı.

Şbt

Okulumuzda "O'nu oku O'nu yaşa" temalı yarışma düzenlendi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatili sona erdi, okulumuz öğrencilerine kavuştu.

Ock

Okulumuz sınıflarında, Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri dâhilinde etkinlikler düzenlendi.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden oluşturulan futbol takımı ile Gürün 80. Yıl YBO tarafından oluşturulan  futbol takımı arasında futbol müsabakası düzenlendi.

Haz

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu www.meb.gov.tr internet adresinde yayınlanmıştır.

Haz

KKKA hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla 12 Mayıs cuma günü TSM personeli okulumuzu ziyaret etti.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muharrem DEMİR ve Şube Müdürümüz Bayram MUTLU LGS öncesi 8. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi ve motivasyon konuşması yaptılar.

Dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram Ne güzelsin 23 Nisan

Okulumuzun düzenlemiş olduğu 23 Nisan ilçe programında emeği geçen idarecilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

HEDEF Projesi kapsamında akademik başarıyı arttırmaya yönelik olarak okulumuzda ortaokul tüm kademelerde deneme sınavı yapıldı.

Nis

Kütüphane haftası okulumuzda okuma etkinlikleri ile kutlandı.

"Kitaplar en iyi dosttur."