SİVAS / GÜRÜN - Gürün Atatürk Ortaokulu

Kas

10 Kasım Atatürk' ü anma programımız Hükümet Konağı önü Atatürk Anıtında çelenk sunma ile başlayıp Asef Çoban Kültür Merkezi' nde çeşitli etkinliklerle devam etmiştir. Atatürk konulu sinevizyon gösterisi ile sona ermiştir.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır."

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yapılan ortaokullar arası koşu yarışında 8. sınıf öğrencimiz Ahmet Enes GÜNDOĞAN ilçe ikincisi oldu.

Öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 98. yılı 29 Ekim cuma günü  ilçe stadyumunda kutlandı.

' Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz. '  M. K. Atatürk

Ekm

Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun onayı ile toplumu afet riskine karşı önlem almaları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 1989 yılında başlamıştır.  Her yıl 13 Ekim günü Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü olarak kararlaştırılmıştır.

"Hayat için Bilgi" olarak belirlenen tema ile Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü doğru bilgi-bilgilendirme neticesinde vatandaşların afetlerden korunması amaçlanmaktadır.

Okulumuzda Dünya Afet Azaltma Günü dolayısıyla tatbikat ve bilgilendirmeler yapılmıştır.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İlköğretim Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlköğretim haftası okulun başlaması anlamına geliyor. Her yıl okulun açıldığı ilk hafta kutlanıyor. Okulların açılmasıyla birlikte yurt çapında İlköğretim Haftası olarak kutlanılır. İlköğretim Haftası içinde eğitim ve öğretimle ilgili öğrencilere etkinlik sunulur. Bu haftada özellikle okula yeni başlayan öğrenciler için okulun ne denli güzel bir yuva ve eğitimin nasıl güzel bir şey olduğu aşılanır. Okul ve eğitim sevgisiyle dolu bir yılın temelleri bu hafta içinde atılır.